Op vrijdag 13 april jl. heeft de officiële lancering plaatsgevonden van de BDO Businessrun als onderdeel van de Warandeloop. BDO verbindt zich daarmee als hoofdsponsor aan hét business event van een van de mooiste en gezelligste hardloopevents van Tilburg en omgeving. Daartoe hebben Cees van Loon (Warandeloop), Marco Francken (BDO IT Audit), Hans Melissant en Mark Lenaerts (BDO Accountants en Belastingadviseurs Tilburg) sportief het contract bekrachtigd.

Door deze financiële bijdrage wil BDO het voor ondernemers, organisaties en hun medewerkers mogelijk blijven maken dat zij zich op sportieve wijze met elkaar kunnen verbinden. BDO neemt zelf al jaren met een flink aantal enthousiast lopers uit het hele land, deel aan de Businessrun van de Warandeloop. Zij ervaren de Businessrun als business to business event bij uitstek. Tel daarbij op dat BDO sterk actief is in de regio als accountant en adviseur en de samenwerking met de Warandeloop is geboren. Daarnaast is het leuk om op te merken dat Tilburg ook de bakermat is van BDO: het bedrijf werd in 1935 in deze stad opgericht. Voor de deelname zullen zij ook hun relaties gaan benaderen, waardoor zij daar ook op sportieve wijze mee in verbinding komen.

Met 26 vestigingen in Nederland, dicht bij hun klanten, kent BDO de kansen en bedreigingen van de individuele regio als geen ander.

Warandeloop 2018

De Warandeloop wordt dit jaar voor het tweede jaar georganiseerd bij Beekse Bergen op 23, 24 en 25 november. Op de 25ste november vindt de BDO Businessrun plaats.
De Warandeloop Tilburg is een driedaags internationaal hardloopevenement in Tilburg dat steeds in het vierde weekend van november plaatsvindt. Het evenement kent ieder jaar zo’n 7.000 deelnemers en 7.000 toeschouwers.