Tilburg kent enorm veel talent. De stad biedt talenten – waaronder topsporters – volop kansen en mogelijkheden het te maken. Team Tilburg bouwt aan een sterker sportklimaat en bied financiële en facilitaire steun.

Als springplank voor talent is intrinsieke motivatie voor ons doorslaggevend in het beschikbaar stellen van onze diensten. Om (daarnaast) in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage uit het Topsportfonds gelden strengere eisen. Via DEZE link kun je het aanvraagformulier voor het Topsportfonds aanvragen, of ga naar TeamTilburg.nl.

Ook dit jaar kunnen Tilburgse topsporters en toptalenten weer een topsportfonds aanvragen. De bijdrage kan helpen om deel te nemen aan toernooien of bijvoorbeeld om sportmateriaal aan te schaffen. Alles wat nodig is om op het hoogste niveau actief te zijn en wat een positieve bijdrage levert aan je sportprestatie. Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage uit het Topsportfonds gelden bepaalde eisen. Lees hier welke dat zijn.

Voldoe jij aan het vereiste niveau van sportbeoefening? Onder dezelfde link vind je meer informatie en kun je je gegevens achterlaten om in aanmerking te komen voor een officieel aanvraagformulier.

Let op: jouw volledige aanvraag moet vóór zondag 1 oktober binnen zijn.