Op 24 mei willen wij jullie met jullie sportrelaties en medetrainers graag uitnodigen bij Wilkin Sports. Deze avond staat in het teken van “Beter in Sport”. Beter in sport wil zeggen dat je met de juiste producten beter kan worden in je sport en dan doel ik op bijvoorbeeld het assortiment van Wilkin Sports. Daarnaast is kennis van de sport erg belangrijk. Een stukje van deze kennis willen wij graag op jullie overdragen. Uiteraard gaan wij dat niet alleen doen:

Wij hebben medewerking van Eric de Ruiter van Sportassistance uit Breda. Eric is een specialist en een kenner op het gebied van fysiologie. Bedrijfsmatig voert hij ook veel inspanningstesten sport gerelateerd uit. Hij gaat om 18.30 uur de avond openen met een zeer boeiend maar begrijpelijk verhaal daarover. Hoe werkt je lichaam nu eigenlijk tijdens het sporten? Deze vraag zal Eric gaan beantwoorden.

Vervolgens hebben we een korte pauze waarbij we uitleg krijgen over de gezonde Frisdrank van Doubdle O7 – de multifunctionele sportdrank van Bjorn Koreman.

Na deze pauze worden de mensen verdeelt in groepen. Er kan dan 3x (na 10 a 15 minuten) gewisseld worden en ieder kan op zijn gebied wat extra kennis op doen. Ben jij na het verhaal van Eric geintresseerd in een hartslagmeter van Polar? Vind je het juist leuk om wat meer te weten over sportzooltjes, of de juiste schoenen? Dan zijn daar ook daar onze specialisten en de leveranciers voor aanwezig. Ook erg erg leuk is het om is wat te horen van Maud van Dongen onze Cesar Therapeut die ook sporters al heeft begeleid richting de Olympische spelen. Alle vragen kunnen deze avond gesteld worden. De bedoeling is dat we er een leuke en gezellige avond van maken en dat jullie beter worden in je sport. Het maakt niet uit of je daarbij een Olympische droom hebt of dat je, je recreatief bezig houdt met het verbeteren van je prestatie.

Iedereen is wat ons betreft welkom wel vragen wij uitdrukkelijk om jezelf aan te melden per mail, telefoon of rechtstreeks in de winkel. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond en we verwachten rond 20:30 uur het programma af te sluiten.

Runfit infoavond poster