In het weekend van 6-7-8 februari  is de 4e editie geweest van het 48 uur darten voor het goede doel. Dit jaar was gekozen voor het goede doel: de Wensambulance Brabant. De ambulance van Wensambulance Brabant heeft dan ook vele uren doorgebracht op de locatie aan de Diessenseweg in Hilvarenbeek, waar deze tevens te bezichtigen was. Door het grote aantal sponsors uit Hilvarenbeek en  omgeving, door de inzet van Hotel Brabant, de darters Darryl Fitton en Gary Robson en een aantal vrijwilligers is dit weekend weer een groot succes geweest. Uiteraard hebben alle bezoekers en deelnemers aan de toernooien de grootste inspanning geleverd. Dankzij hen kon de zondagmiddag afgesloten worden met de overhandiging van een cheque aan de Wensambulance van Euro 3.448,86.

48 uur darten

Ook voor de 4e keer startte zaterdagmiddag het toernooi voor mensen met een beperking. Dit is een toernooi waarin de deelnemers en met heel veel plezier en enthousiasme elk jaar weer opnieuw naar uitkijken. Het is een gemengd gezelschap van jong en oud die gezamenlijk strijden om de mooie wisselbeker. Onder leiding van de organisatie van het 48 uur darten en enkele vrijwilligers wordt er sportief genoten met elkaar, en het motto is; meedoen is belangrijker dan winnen. Aan het einde van het toernooi krijgen alle deelnemers ook nog mooie prijzen. Zo mochten ze allemaal een ritje maken met de wensambulance en er werd een groepsfoto gemaakt met Darryl Fitton en Gary Robson. Alle deelnemers kregen een gesigneerde foto mee naar huis en hadden genoten van een geslaagde middag.

Ook de toernooien op vrijdagavond en zaterdagavond waren weer drukbezocht door allerlei dartliefhebbers. De afsluiting op zondagmiddag door de bekende darters  Darryl Fitton en Gary Robson  was een fantastische demonstratie, waarna de gebruikelijke veiling van een aantal mooie gesponsorde artikelen plaats heeft gevonden.