REESHOFBOS – Zondag 25 maart heeft Tilburg Road Runners een jubileum te vieren. Voor de 300e keer gaan ze de TRR-Bosloop organiseren. Een podium voor de snelste lopers zal er niet komen want de TRR-Bosloop blijft een loop waar gewoon lekker lopen door het bos en gezelligheid centraal staan. Wel zal er voor iedere deelnemer een presentje zijn en iets lekkers na afloop.

In het prachtige Reeshofbos van Tilburg wordt een ronde uitgezet van 2,5 km over onverharde bospaden. Deze ronde kan één tot zes keer worden gelopen, dus afstanden van 2.5 km tot maximaal 15 km. Het inschrijfgeld bedraagt voor alle afstanden € 2,50.  Vanaf 9.45 uur kan er ingeschreven worden bij het Italiaans restaurant “The king of Italy” aan de Huibevendreef 22 in de Reeshof. Alle afstanden starten om 10:30 uur.

Even terug in de tijd. Op zaterdag 3 oktober 1987 om 10:00 werd in Goirle het startschot gegeven voor de allereerste TRR-Bosloop. Toen nog alleen voor eigen leden met afstanden van 5.000m, 9.700m en zelfs een 19.300m. In totaal 78 leden deden er aan mee en ook toen was er al fruit, sportdrank en een presentje na afloop.

Foto: Eén van de eerste TRR-Boslopen in Goirle

eerste_TRR-Bosloop