Tilburg 1 april 2016,

Vandaag viert biljartvereniging K.B.O. Korvel hun 25 jarig jubileum. Sinds 1 april 1991 kent de vereniging gesponsord door de Verfkampioen, vele successen, en speelt het zijn thuiswedstrijden in de ontmoetingsruimte van het President Mandelahof aan het Korvelplein.

Momenteel wordt voor de zevende keer het grootse nederlaagtoernooi van Midden-Brabant georganiseerd. Deze editie komen zo’n 33 verenigingen met 60 teams naar het toernooi van K.B.O. Korvel. De speeldatums lopen van 14 maart tot en met eind mei, waarna op 8 juni de prijsuitreiking plaatsvind met een grote loterij. Zelf neemt de club met 4 teams deel aan het toernooi en daarnaast wordt deelgenomen aan 6 andere toernooien van andere verenigingen en vinden nog 9 vriendschappelijke wedstrijden plaats.

Sociale contacten en gezelligheid zijn belangrijke aspecten waar de vereniging veel waarde aan hecht. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, ongeacht het niveau waarop zij presteren. Belangstellenden kunnen contact opnemen met secretaris Ton Bertens op telefoonnummer, 013-5433299.