Tijdens Super Sunday strijden finaleteams in de drie leeftijdscategorieën U12, U14 en U16 om de beker van Nederland. Deze finales worden gespeeld in het IJssportcentrum te Tilburg. In een vol stadion strijden de U12-teams om 10:00 uur om de felbegeerde beker. Vervolgens treffen de U14-teams elkaar om 13:00 uur, waarna het sportieve programma wordt afgesloten met de U16-finale om 16:00 uur. Het is voor elke sportliefhebber fantastisch om hierbij aanwezig te zijn.

Teams
Dit jaar wordt bij de U12-teams gestreden tussen Hijs Hokij Den Haag en IJCU Dragons Utrecht. De finale U14 wordt gespeeld door Hijs Hokij Den Haag en Smoke Eaters Geleen en bij de U16 nemen Red Eagles ’s-Hertogenbosch en Hijs Hokij Den Haag het tegen elkaar op.

Super Sunday
De finaledag om de beker is voor de spelers in de diverse leeftijdscategorieën heel bijzonder: een eer om op het ijs te mogen strijden tijdens dit sportieve en competitieve evenement. 

Beker van Nederland
De finalisten van de leeftijdscategorieën hebben deze finaledag bereikt door als 1e te eindigen in hun poule. Een dag vol met topijshockey, waarbij sportiviteit en respect voorop staan.