Zin om in de bosrijke omgeving van Moergestel met de loopsport bezig te zijn? Dan is deze loop zeker iets voor u. Op zondag 5 maart is het zo ver, de 16de editie van de Rico Salvetti loop wordt gehouden in Moergestel.
Wat is het?
De Rico Salvetti loop is een jaarlijks terugkerend drukbezocht loopevenement voor iedereen die van lopen houdt, waar afgelopen jaar ruim 200 lopers aan mee deden.
Welke afstanden zijn er?
De recreatie loop bestaat uit drie afstanden: 5, 10, en 15 km: op deze manier kunt u een afstand kiezen die bij u past. Daarbij is er de mogelijkheid tot deelname aan de 10km KNAU-wedstrijd welke meetelt voor het Global e-circuit.
Overige informatie
Het startschot wordt gegeven op 5 maart 2017 om 11uur bij de kantine van sportvereniging Roef! in Moergestel (Stokeind 13), hier is ook de finish van het parcours. Omkleed en douche faciliteiten zijn aanwezig op deze locatie. De kosten bedragen slechts 6 euro bij voorinschrijving en 8 euro indien u zich bij aanvang van het evenement inschrijft.

Bent u net zo enthousiast als wij dat zijn? Schrijf u dan nu in via www.ricosalvettiloop.inoisterwijk.nl of bezoek onze Facebook pagina (Rico Salvetti loop 2017) om meer te weten te komen. Hopelijk tot 5 maart!