TWC Pijnenburg organiseert op zondag 13 november 2016 voor de 14e keer de RABOBANK JEUGDVELDRIT VAN DE REESHOF.

De wedstrijden worden verreden op het “Jan Pijnenburg” wielerparcours, aan de Bijsterveldenlaan 3 in Tilburg-Reeshof.
Het parcours, welk gelegen is op en rond het clubparcours van TWC Pijnenburg, is zeer uitdagend met een tweetal “klimmetjes”, een zandbak en een trap
Vorig jaar stonden ruim 170 jeugdige KNWU licentiehouders in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar uit het gehele land aan het vertrek.. Door de hevige regenval in de dagen voorafgaand aan de wedstrijddag, was er in alle wedstrijden sprake van een slijtageslag. De ondergrond (veelal gras) was zeer drassig geworden en vergde een grote inspanning van de deelnemers. Velen waren na hun wedstrijd nog nauwelijks te herkennen als gevolg van de vele modder.
Ook dit jaar zullen weer deelnemers uit geheel Nederland aan het vertrek staan.
We beginnen om 12.00 uur met de jongsten (8 jaar) en rond de klok van 15.30 uur zullen de 14 jarigen met hun wedstrijd de wedstrijddag afsluiten. De wedstrijden worden verreden onder de reglementen van de KNWU.  Deelname is alleen mogelijk voor licentiehouders van de KNWU.
Ben je benieuwd hoe het er tijdens zo’n wedstrijd aan toe gaat? Kom dan gerust kijken. Er zijn voldoende mensen aanwezig om je de nodige informatie te verschaffen.

De jeugdafdeling van TWC Pijnenburg behoort tot de grootste onder de Nederlandse wielerclubs. We trainen elke dinsdag- en donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Wil je eens een proeftraining volgen, meld dit dan via onze website. Misschien schuilt in jou die topper waarnaar we op zoek zijn.