Op 23, 24 en 25 november staat Beekse Bergen opnieuw drie dagen lang in het teken van top- en breedtesport en van gezonde strijd en gezelligheid. De inschrijving voor alle recreatieve onderdelen van de tweede Warandeloop – op safari is geopend!

Voor de volgende recreatieve onderdelen is inschrijving nu mogelijk:

  • Warande by Night
  • Nordic Walking & Sportief Wandelen
  • Recreantencross
  • 5 & 10 kilometer recreantenloop op de weg
  • Safari Run

De inschrijving voor de overige onderdelen opent begin september: Nationale Jeugddag, Masters, Special Event, TSK, Beekse Bergen Cross, Internationale Gala’s en BDO Businessrun.

Nieuw & Wijzigingen
De organisatie van de Warandeloop heeft na de eerste safari editie van vorig jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd. Wil je weten wat er allemaal veranderd is ten opzichte van 2017? Kijk dan op de website: www.warandeloop.nl

Inschrijven
Hoe eerder je inschrijft, des te voordeliger je deelneemt. De voor-inschrijvingsperiode loopt tot en met 17 november, echter, tot 4 november geldt er een speciaal kortingstarief. Ook na 17 november kan je nog inschrijven, zij het met een toeslag. Bij Warande by Night moet je er zeker vroeg bij zijn: de eerste 500 deelnemers krijgen hier 5 euro korting.

Alle informatie over inschrijven, tarieven en starttijden lees je op de website: www.warandeloop.nl

EK Cross
De SPAR European Cross Country Championships komen in 2018 naar Nederland. 700 atleten uit meer dan 40 verschillende Europese landen zullen op 9 december bij Beekse Bergen strijden om de medailles. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over #tilburg2018? Volg dan onze website www.tilburg2018.nl en Social Media kanalen Tilburg2018.

241117 Warande by Night008