Op zondag 11 november organiseert TWC Pijnenburg de jaarlijkse jeugdveldrit van de Reeshof. Deze jeugdveldrit geldt tevens als selectiewedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap.

180 licentiehouders tussen de 8 en 14 jaar uit het hele land staan die dag aan de start van een uitdagende wedstrijd. Naast deze jeugdcategorieën fietsen ook de nieuwelingen (15 en 16 jaar) en de masters (19+ jaar). Ook zijn er wedstrijden voor nieuwelingen-meisjes (15 en 16 jaar) en junioren-, belofte- en elitevrouwen.

Parcours
De deelnemers rijden een prachtig en uitdagend parcours waarin twee heuvels, een zandbak en een trap zijn opgenomen. Het overgrote deel wordt over gras- en zandgrond gereden. In eerdere edities kregen de deelnemers een modderparcours voorgeschoteld. Zo’n parcours vraagt wat van het uithoudingsvermogen van de deelnemers. Ook dit jaar belooft de wedstrijd een waar spektakel te worden.

Programma
De jongste deelnemers vertrekken om 10.00 uur en de dag sluit rond 16.15 uur af. De wedstrijden vinden plaats op de clubaccommodatie van TWC Pijnenburg, Bijsterveldenlaan 3 in Tilburg. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.twcpijnenburg.nl.