Afgelopen weekend 20 en 21 februari vonden in Sporthal de Rusheuvel in Oss de regiokampioenschappen turnen Brabant Oost en toestelfinales plaats voor de 3e divisie, N3 en jeugd N4.
De turnvereniging Kunst & Kracht nam in totaal 10 medailles mee naar Tilburg.
Op zaterdag vonden eerst de regiokampioenschappen plaats. Danique van Loon en Dorine Berends werden in hun categorie tweede en kregen de zilveren medaille omgehangen. Loes Bongartz werd in haar categorie beloont met een bronzen medaille. Puk van der Smissen met een val op sprong, mag zeer tevreden zijn met een vierde plek. Luna Blaauwgeers, Lara Wehrens, Zara de Leeuw en Marin Spiegelenberg hebben allen ook een goede wedstrijd geturnd maar met een sterk deelnemersveld helaas geen podiumplek weten te bemachtigen.
Zondag waren de toestelfinales voor de 3e divisie en jeugd 1 N4, ook hier hebben de turnsters van Kunst & Kracht laten zien wat ze in huis hebben.
Op het onderdeel brug wisten Dorine Berends, Puk van der Smissenen en Danique van Loon allen een gouden medaille in de wacht te slepen. Luna Blaauwgeers turnde een mooi sprong en dit werd tevens beloond met een gouden medaille. Dorine Berends en Lara Wehrens wisten de concurrenten achter zich te houden op balk en kregen beiden de gouden medaille om de nek gehangen. Zara de Leeuw turnde een mooie vloeroefening en dit was goed voor de bronzen medaille.
Marin Spiegelenberg kwam net te kort op de balk maar met een vierde plaats mag ze dik tevreden zijn. Loes Bongartz turnde een mooie brugoefening maar kwam net tekort voor een podiumplaats en eindigde als vierde.
Kortom het was een wederom een succesvol weekend voor turnvereniging Kunst & Kracht.